Kabak mevsiminin belirginleşmesiyle birlikte herkes yaz boyunca özlenen o eşsiz lezzetin tadını çıkarıyor. Kabak tatlısı doğru pişirildiğinde, çoğu insanın damak tadına hitap eden ve popüler bir lezzet haline geliyor. Dağılmadan ve erimeden hazırlanan kabak tatlısının sırrı ise ortaya çıktı.

Tencereye ekleyeceğiniz sadece 2-3 damla sayesinde kabaklarınız, dilimlediğiniz biçimde pişerek erimeyecek ve size lezzet dolu anlar yaşatacak. İşte erimeden kabak tatlısı hazırlamak için gerekli malzemeler...


ERİMEYEN KABAK TATLISI NASIL YAPILIR?

Kabakların pişerken erimemesini sağlamak ve tatlınızın lezzetini artırmak için uygulanabilecek en etkili yöntemlerden biri, limon suyu kullanmaktır.

Kabaklarınızı istediğiniz boyutlarda dilimledikten sonra, kaynatma aşamasına geçmeden önce üzerine 2-3 damla limon suyu ekleyerek pişirmeyi deneyebilirsiniz.

Limon suyu, kabaklarınızın diri kalmasını ve erimeden pişmesini sağlayacaktır.