Atilla Türkoğlu

Bağışıklık Destekçisi: Çayınıza Bir Damla Ekleyerek Hızla Güçlenin!


ANTİOKSİDAN ETKİSİNİ ARTIRMAK

Son yapılan araştırmalar, limon suyu eklenmiş ve soğutulmuş mate çayının antioksidan aktivitesinin yükseldiğini ortaya koymuştur. Bu şekilde çayı tüketenlerin, lezzetinin de daha iyi olduğunu ifade ettikleri gözlemlenmiştir. Benzer şekilde, yeşil ve siyah çaya C vitamini açısından zengin limon suyu ilave edilmesinin de antioksidan etkisini artırdığı daha önceki çalışmalarla kanıtlanmıştır.

Patricia Bannan, çaya limon eklemenin antioksidanların daha kararlı ve vücut tarafından daha iyi emilir hale gelmesine katkı sağladığını belirtmektedir. Bannan, limonun çayın antioksidanları için doğal bir koruma sağladığını ve bu nedenle çaya limon eklemenin mantıklı bir tercih olduğunu vurgulamıştır.

Devamını okumak için tıklayın