Kestane Kabuklarıyla Vedalaşmanın Kolay Yolu: Fıstık Soyar Gibi Pratik Yöntem!
Ocakta Pişirme Yöntemi:
Kestaneleri geniş bir tencereye alarak üzerlerini geçecek kadar su ekleyin.
1-2 yemek kaşığı zeytinyağı ve 1 tatlı kaşığı şeker ekleyip karıştırdıktan sonra yaklaşık yarım saat kaynamaya bırakın. Kestanelerin kestiğiniz yerlerden yarıldıkça pişip pişmediğini kontrol edebilirsiniz. Piştikten sonra süzüp ayıklayın.
EN PRATİK KESTANE PİŞİRME YÖNTEMİ
Klasik ocak üzerinde kestane pişirmek isteyenler için daha hızlı bir alternatif olan airfryer ile kestanelerinizi hızla pişirebilirsiniz.
Devamını okumak için tıklayın