Pastane Keklerine Yeni Rakip: Tarifiyle Göz Kamaştıran Bir Lezzet!
İSPANYOL KEKİNİN YAPILIŞI
Öncelikle, yumurta ve şekeri bir karıştırma kabında alarak mikserle beyazlaşana kadar çırpın.
Soda, sıvı yağ, vanilya ve kabartma tozunu ekleyip karıştırmaya devam edin.
Daha sonra unu ekleyip homojen bir karışım elde edene kadar karıştırın.
Son aşamada doğranmış fındık ve çikolataları ekleyerek karıştırmaya devam edin.
Hazırladığınız karışımı yağlanmış bir kek kalıbına dökün ve önceden ısıtılmış 180 derece fırında yaklaşık 30 dakika pişirin.
Fırından çıktığında mis gibi kokusuyla herkesi cezbetmeyi başaran İspanyol keki, yumuşak iç yapısı ve hafifliği ile hem sizin hem de misafirlerinizin favorisi olmaya aday.
Devamını okumak için tıklayın