Yasemin Döngü

İşkembe Pişirmenin Sırrı: Doğru Yöntemle İsrafı Önleyin!

İşkembe Pişirmenin Sırrı: Doğru Yöntemle İsrafı Önleyin!

Bu durumda, değerli bir gıda maddesinin israfına yol açılmaktadır.

İşkembeyi kokusuz bir şekilde pişirmenin temel adımı, öncelikle işkembenin itina ile temizlenip hazırlanmasıdır. İşkembenin iç ve dış zarlarının titizlikle temizlenmesi, kokusuz bir pişirme sürecinin ilk aşamasıdır. Ardından, işkembe uygun şekilde marine edilerek, eklenen malzemelerin yardımıyla kokusuz bir pişirme gerçekleştirilebilir.

İşkembeli çorba için gerekli malzemeler şunlardır;

1 kg temizlenmiş işkembe
7 diş sarımsak
Yarım çay bardağı sirke
1,5 litre su
4 yemek kaşığı un
sıvı yağ

Devamını okumak için tıklayın